volleyboll + doktorbesök

hallå där, hemma nu efter en lååång dag.. haha.
dagen började med att jag försov mig.. haha, vaknade lite över 7, och bussen går 8.. och som olivia vet är jag inte vääärldens snabbaste på att fixa mig.. :o inte nog med det, min klocka på mobilen går för fort! haha, så sprang ner till stationen, men det visade sig att klockan gick ca 10 minuter tidigare -.- så stod där nere och frös!
skolan idag var ok, måste bara säga att vi har jävligt roliga lunch raster! HAHAHA!
missade halva matten och son eftersom jag skulle till doktorn med mitt jävla öga :o hehe. Hade norsken idag igen, fattade knappt va hon sa.. haha, dem tog typ ett prov på mig, så dom tog som en minimini spruta som dem stoppade in i mitt finger och tryckte? :o gjorde asont. Men fick mina ögondroppar, men om det blir rött och såhär en gång till sen ska jag åka till ögonspecialist :o då kommer dom troligtvis kolla synen, gör dom det blir det INTE kul.. hehe. Har dålig syn om ni undrar :o  på idrotten idag hade vi volleyboll, det sög, eftersom alla suger, hehehe skojar bara! men det va väll helt ok, bortsett från våran cp lärare.  haha, hon trodde inte på mig när jag sa att jag spelade volleyboll?! bara för jag flummade HAHA. sen glömde jag nästan mina ögondroppar i omklädningsrummet hahaha.. NO LIFE.
nej men nu måste jag ta tag i mitt liv och göra något.. haha.
va glada över detta inlägg, det är LÅNGT!
Bild från turkiet, hahaha, vältränad eller vad :o

Kommentarer
Postat av: Tanja

Tusen tack! Du anar inte hur glad jag blev av din kommentar. De värmer massor. Tusen varma kramar till dig. Ps. Super fin blogg :)

2010-11-10 @ 21:25:16
URL: http://taaniiia.blogg.se/
Postat av: Fanny

Tack för den fina kommentaren :)

2010-11-10 @ 21:27:52
URL: http://fysh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0