converse!

design by bianca

JULAFTON & GRAN CANARIA!


bästa dagen på länge! och kallaste...

haha, inkommen efter en sjukt rolig dag! bästa dagen på länge!
Var ju med emilia, först satt vi bara vid datan och spelade wii. Sen gick vi ut och hoppade studdsmatta! sjukt kul! Det var riktigt jobbigt då det var så mycket snö! Sen trodde vi att det kom någon, så jag slängde ner min kamera i snön.. smart. Och så gick vi och hämtade en pulka, och åkte pulka i trappan. galna är vi. När vi åkt där ett tag tröttnade vi, så vi åkte pulka på garage taket istället! HAHA, riktigt roligt var det!
Sen när vi åkt på taket ett tag så gick vi till en "redig" pulkabacke (grannens tomt) haha! Sen kom han ut och skulle skotta snö, och han hade en sån där maskin! så han sprutade snö på oss.. blev helt vita och håret blev typ is!
Sen när vi skulle gå in så skulle jag hämta min kamera som fortfarande låg i snön.. hade glömt av den :o Men den gick inte igång?! dålig kvalitet! hehe.
Kommer bilder en en annan dag eller senare, får se.
bild på mig och lina från förra vintern. Jag älskar dig ♥

Dag 8 – Min dag

länge sen jag uppdaterade nu haha :)



Min dag
Idag har jag varit i skolan, först hade vi svenska prov.. gick åt helvette. sen hade vi håltimma, rätt drygt. Sen skulle vi haft engelska och engelska prov.. men det sket sig, så vi fick äta julbord ist. :D efter det hade vi slöjd. helt ok. förutom 1 sak hehe. Efter det hade vi spanska... det sög. Som vanligt.. vi skulle vist ha prov imorgon.. ojsan..
sen hade vi matte, var i datasalen så helt ok. sen åkte vi hem, mulade oliwer och robin ;) haha. fast jag blev typ också mulad av dom.... aja, sitter här med millan nu, vi tjockar oss ;) förvånade? nej... Nu ska vi ut och hoppa studdsmatta! :D ska bli kul! HAHA. aja ses sen ;)

september - mikrofonkåt


JULBAK

Nu blir det julbak med julmusik i bakrunden! mys!
hörs sen!

volleyboll

Idag var det gränsfejd i laholm. Gick riktigt bra för oss! Jag skulle egentligen spelat med Bella, Emina, Kajsa och Klara, men Evelina hade skadat sig så hon kunde inte vara med så jag fick spela med Johanna, Hanna och Elin.
Vi spelade i svart grupp och kom tvåa! skit bra spelat tjejer!

Dag 7 - Det här hade jag på mig idag

Orkar inte ta en bild, men hade på mig volleybollkläder för det mesta.



äntligen fredag!

Nu är det fredag som alla redan vet.. men haha. Jag har verkligen haft en toppendag! Jag och Lina gick upp till isaberg och grillade korv. gott! sen åkte vi pulka, i backarna. Ingen av oss har aldrig tänt en eld innan, men begåvade som vi är fick vi upp eld! haha, tog ett tag innan vi fattade hur man skulle göra.. haha. sen när vi åkt pulka och ätit gick vi hem..  haha, var där uppe i 4h. haha, carebox.
Imorgon kommer jag nog inte orka/hinna blogga. ska upp vid 5!! för vi har gränsfejd i laholm med volleybollen.
Har inget mer roligt att skriva.. hände inget roligt i skolan iaf. haha jo, att vi hade ingen lärare på matten :o spårade ur totalt! men kul var det!
aja, ska sova nu. hejdå.

Dag 6 – Fotboll

Jag har spelat fotboll sen jag var 4-5 år. Jag spelade då med killarna, jag och mathilda. Men sen började Mathilda i tjej laget men jag var för liten för att få spela med dem så jag slutade. Och för ca 2 år sen så började jag spela igen. Vi är i blandade åldrar, då vi bara är 2 97:or som vill spela fotboll i hestra.. så vi är 98-94:or. Men vi har jävligt roligt!
Vi var inte med i någon serie detta året, eftersom vi var för få.. synd.
Men  vi var med i serie förra året, haha.. gick väll sådär... 1 match lika iaf.


Hestra SSK ♥
vi förra året :)

Dag 5 – saker jag vill göra innan jag blir 30

Innan jag blir 30 vill jag hoppa fallskärm, bungyjump, åka till new york och till afrika.
FÄLLSKÄRM
Att hoppa fallskärm verkar skit läskigt.. men riktigt häftigt!



BUNGYJUMP
Det verkar RIKTIGT läskigt! men är ändå en sak jag vill göra.. men kommer aldrig våga det :o
NEW YORK
Jag vill åka till new york för att det är en häftig stad, bra shopping och god mat.
AFRIKA
Jag har inte en aning om varför jag vill åka dit? men skulle varit häftigt.

Dag 4 – 10 sanningar om mig själv

  • Är beroende av min mobil
  • Spelar volleyboll, fotboll och innebandy
  • Min favoritfärg är marinblå och militär grön
  • Älskar godis!
  • Älskar shoppa!
  • Hatar att åka buss till skolan
  • Jag är ofta deppig och ledsen
  • Älskar att sova!
  • Lyssnar nästan alltid på musik
  • Jag tuggar nästan alltid tuggummi

dålig bloggning.

Förlåt för riktigt dålig bloggning.. Men har haft fullt upp.
Skulle bloggat igår, men blev inte så eftersom jag skulle till öreryd och köpa en snowboard. Hittade en jag ville ha, :)
Sen kom jag på att jag glömt lägga in dag 3,4 och 5.. men orkade inte lägga in dom. Men ska väll göra 1 till nu iaf.
 

Dag 3 - Barndomskompis

Jag känner en person som jag har känt i hela mitt liv. Hon heter Mathilda. När vi var små lekte vi varje dag. Vi har varit med om mycket tillsammans, både bra och dåliga saker.
Vi har massa minnen! VIP på¨disney on ice, alla skolavslutningar, stockholm, alla kvartersfester, isaberg, alla kalas och m.m.  
När hon började skolan så satt jag hemma och kollade ut genom fönstret och väntade på att hon skulle komma hem, varje dag. Vi bodde på samma gata och va typ grannar.
Sen när jag flyttade till huset där jag bor nu, så tappade vi kontekten.. Men nu har vi bra kontakt, som tur är!





klicka på bilden för att få den större


 


Dag 2 - Länder jag varit i

Jag har varit på rätt många ställen på vår planet, haha.
Jag har varit i: Grekland, Egypten, Turkiet, Mexico, Brasilien, Kroatien, Tyskland, Finland, Österrike och Danmark. Har säkert varit någon mer stans. Kan väll berätta lite om några länder.
GREKLAND: Jag kommer inte ihåg någonting, var bara 6 månader när vi var där.
EGYPTEN: Jag har varit i Egypten två gånger, en gång för typ 10 år sen för att fira morfar och en gång för några år sen.
TURKIET: Oj, i Turkiet har jag nog varit i 5-6 gånger. I Alanya. Mysigt.

MEXICO: Mexico.. jag mins inte så mycket där ifrån, men har bara varit där en gång. När jag var där så skulle det komma orkanen Ivan. Det var sjukt läskigt. De som jobbade på hotellet tejpade igen fönsterna, dörrarna och bad oss att packa våra viktigaste saker och sånt vi verkligen behövde. Vågorna i havet var över 2 m höga! Och 2 personer hoppade i och skulle bada. Tror inte de överlevde faktiskt.. På nyheterna varnade dem hela tiden om orkanen som var  på väg till staden där vi va. Men tillslut bytte den riktning och kom till staden bredvid. :) Det var sjukt läskigt!
Så, nu vet ni lite mer om mig :)

Dag 1 – Om mig

Vart ska man börja.. Jo, jag heter Bianca Fransson och är 13 år. Jag har blont hår och är ca 165 cm lång.  Jag föddes den 22 april 1997 i värnamo. Nu bor jag i en litet samhälle i småland som heter Hestra. Jag bor i ett rött och vitt hus som liknar en gammal skola tycker jag. haha. Jag flyttade hit för ca 4-5 år sen kanske? jaja, who cares? Innan det bodde jag i ett litet fjuttehus nere på sunnangatan. Jag gillar inte stället där jag bor, eftersom jag inte har nära till något.. Jo, Olivia då, men har inte nära till bussen, rixi, kiosken (mitt och olivias andra hem :o), sporthallen, alla vännerna förutom olivia och isaberg. Men man åker ju bil upp dit i alla fall..
Jag går i en skola som heter Åsenskolan, i 7A.
Folk som inte känner mig ser mig nog som en blyg och tyst tjej, men så är det inte. Jag är rätt flummig, klumpig och inte alls blyg eller tyst. Jag spelar både fotboll och volleyboll. Jag spelar fotboll i Hestra SSK, hihi, vi är i blandade åldrar, från 98-94. HEstra är ju så litet, och inga 97:or vill spela fotboll.. Bara jag och Adina :) Iaf, älskar att spela med de jag gör. Inte för att vi är så bra, men vi har så jävla roligt!
Jag spelar volleyboll i GVK,  och om det är någon som undrar varför jag inte spelar i hestra, så får ni väll undra det.
orkar inte skriva mer nu, men nu vet ni lite om mig iaf. :)



The studio vinter 2009

mobilblogga

Har fixat så att jag kan mobil blogga nu. Så kommer troligtvis bli mer uppdatering än innan. Kommer väll troligtvis upp bilder från mobilen då.. haha, ska iaf göra läxor nu.. Det är hur mycket som helst till fredagar.. i bara engelska har vi:
20 glosor
en text vi ska läsa 3 gånger hemma
översätta texten
kanske är något mer.. och i spanska har vi:
20 glosor
ska kunna en dialog som vi skrivit själva
ska skriva 3 meningar om 3 olika ord som vi har i glosor.
+ EXTRA LÄXA! :o
haha, omar är dum i huvudet. bara för jag, ebba och victor skrattade hela lektionen så fick vi extra läxa? :o vi är alltid "tysta" i vanliga fall? haha.. Jag har inget roligt att skriva om, så detta blir bara ett tråkigt inlägg om skolan -.-
SAKNAR SOMMAREN! ♥

1 DECEMBER!

Dag 1 – Om mig
Dag 2 – länder jag varit i

Dag 3 – Barndomskompis/barndomskompisar
Dag 4 – 10 sanningar om mig själv

Dag 5 – En/flera sak jag ska göra innan jag blir 30

Dag 6 – Fotboll

Dag 7 – Det här hade jag på mig idag
Dag 8 – Min dag
Dag 9 –
I min handväska

Dag 10 – Det här får mig att må bättre
Dag 11–
Den här månaden

Dag 12 – Den här veckan
Dag 13 –
Det här saknar jag

Dag 14– Ett minne
Dag 15 –
En rolig kväll

Dag 16 –Min familj

Dag 17 – Det här får mig att gråta




Ska göra en sån här sak, haha.börjar imorgon.


RSS 2.0